Back to blog

March 12, 2023

Johan Lockne blir COO TechSeed Group och CEO TechSeed Göteborg

TechSeed annonserar idag att Johan Lockne blir Chief Operating Officer (COO) för TechSeed Group och CEO för TechSeed Göteborg AB. Johan kommer att leda etableringen av TechSeed i Sverige och Norden tillsammans med CEO Sven Ivar Mörch och teamet. Johan kommer senast från HiQ och rollen som säljchef i Sverige. ” Jag är väldigt glad över att bli en del av TechSeed som jag sett utvecklas i raketfart.


Det som triggar mig är dels det industriella budskapet. Att med ny teknik, bidra i lösningen på några av vår tids största utmaningar. Exempel på det är Smart Edge och andra lösningar där traditionell IT, fysiska produkter och tillverkningsprocesser knyts samman. Det som också lockar är ambitionen att skapa ett verkligt Happy Place. En miljö full av positiv energi, med anställda i centrum, där alla också kan ta del av det värde som skapas via delägarskap. Kombinationen har visat sig vara väldigt lyckosam i koncernen, med TechSeed’s första dotterbolag EmLogic som på kort tid växt till ca 25 personer och Aztek som närmar sig 150 personer efter endast 2 år med denna modell”, säger Johan Lockne.

Johan har en gedingen erfarenhet från konsultbranschen där han de senaste 20 åren jobbat i bolag med inriktning på IT, Management och High tech. Han kommer senast från HiQ och rollen som säljchef i Sverige och innan dess har han haft ledande befattningar på CGI, Acando och Accenture.

“Johans kompetens och personlighet passar perfekt in i TechSeed. Jag ser fram mot att tillsammans driva vår fortsatta expension i Sverige och Norden.  Det är tredje gången vi jobbar ihop och som alla känner till så är ju alla goda ting tre“ - Sven Ivar Mörch

Johan Lockne börjar i TechSeed 1 juni, 2022.

För mer information vänligen kontakta:

Sven Ivar Mørch, CEO TechSeed Group

Telefon: +47 90 84 69 84

mejl: sim@techseed.no

Related posts

Continue reading